Workshops en retraites

Workshops en retraites

Onderstaand het programma voor de rest van 2022.

De plannen voor 2024.

In 7 dagen terug naar jezelf.

Hoeveel uren heb jij er al opzitten als mens? Hoeveel APK-momenten heb jij ingelast de afgelopen jaren voor jezelf? En waarschijnlijk zorg jij wel beter voor je auto dan voor jezelf.

En… het zou niet vreemd zijn dat je voor iedereen klaar staat en altijd in bedrijf bent! Nu krijg je de mogelijkheid jezelf even te parkeren en op te laden op een mooie plek in Frankrijk. Jezelf te ontdekken op een manier die uniek is en je veel zal brengen. Hier verwelkomt Vera van de Ven en haar professionele en enthousiaste begeleiding jou om samen een uniek APK-moment in te lassen.   

Een week lang ben jij belangrijk samen met andere deelnemers die zichzelf deze week ook gunnen.

Het programma
Aankomst en welkom op zondag, vertrek op zaterdagmorgen, vrijdag is de vrije dag om te landen en je voor te bereiden op de tijd die voor je ligt.

  • Van maandag t/m vrijdag zijn er een of twee groep sessies in stilte, waarin de deelnemers welkom zijn.
  • Tijdens vier dagen zijn er o.a. inzichtsessies en daarnaast een familieopstelling per deelnemer.
  • Naast de opstelling zijn er schrijfopdrachten, vijf individuele coachsessies van twee uur (vier tijdens de training en een binnen een maand na de training) en een van een uur. Totaal minimaal 13 uur individuele coaching en minimaal 14 uur groepssessies.
  • Gezamenlijke warme lunch en avondmaaltijd. Ontbijt individueel, in stilte.
  • Het programma wordt uitsluitend in het Nederlands verzorgd.

Locatie
De trainingsweek vindt hier plaats, op dit Jachtslot Le Logis. 

Kosten van de training
De kosten van de training worden binnenkort bekendgemaakt.

De prijs is inclusief begeleiding, coaching, verblijf en alle maaltijden en materialen die er worden gebruikt. Extra coaching mogelijk in overleg. Exclusief reiskosten, reis- en annuleringsverzekering.

Aanmelden of vragen

Om je aan te melden voor de trainingsweek; stuur een mail voor welke week jij je wilt inschrijven. Je krijgt dan een inschrijfformulier toegezonden en kunnen we de intake inplannen en verdere details bespreken. Maximaal 8 deelnemers per week. Vol=Vol

Voor meer informatie stuur een mail. (Vermeld dan wel je naam en telefoonnummer).